Drie manieren om geld te verdienen met crypto

Door Admin jul19,2019

Drie manieren om geld te verdienen met crypto

Als je het nieuws een beetje volgt, dan heb je vast van cryptocurrency’s gehoord. Deze digitale valuta’s zijn in het leven geroepen om je een veilige manier te geven om geld uit te geven op het internet. Omdat er geen sprake is van een bank of een andere tussenpersoon, worden de transacties onmiddellijk voltooid en heb je direct te maken met degene met wie je de cryptovaluta wilt uitwisselen.

Het is onmogelijk om cryptocurrency van iemand te stelen en uit te geven, omdat dit wordt bewaard op verschillende plaatsen in een continu veranderende database (de blockchain). Cryptocurrency’s zijn nog een vrij recent fenomeen en de koers kan enorm schommelen. Toch zijn er drie manieren waarop je geld kunt verdienen met deze interessante valuta’s.

  1. Investeren

Heb je wat geld over en wil je dat ergens in investeren? Dan kun je overwegen om het om te zetten in een bepaalde cryptocurrency. Deze koop en beheer je gemakkelijk via een online account zoals Bitvavo. Wanneer je crypto in waarde is gestegen verkoop je ze weer en tel uit je winst.

  1. Handelen

Het is ook mogelijk om te handelen met cryptocurrency’s en dat is eigenlijk te vergelijken met het handelen in aandelen. De koers wordt bepaald door vraag en aanbod en daar kun je als cryptohandelaar je voordeel mee doen. Door cryptocurrency’s op het juiste moment te kopen en te verkopen kun je geld verdienen.

  1. Mining

Mining is een erg ingewikkelde manier om geld te verdienen van cryptocurrency’s, maar als je er goed in bent kun je hier je voordeel mee doen. Miners gebruiken speciale mining hardware om een nieuw block in de blockchain te vinden voor het registreren van transacties. Om dit voor elkaar te krijgen moet een lastige rekensom worden opgelost. Voor elk nieuwe block dat de miner vindt krijgt deze een beloning.

By Admin

Related Post

Geef een reactie